Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

17χρονοι σε απόγνωση από έλλειψη πατρικών προτύπων, αυτοκτονούν

Τραγικό τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ένας 17χρονος μαθητής, ο οποίος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο. Τραγική φιγούρα ο μικρότερος αδελφός του, ο οποίος τον βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους. 19/02/2014
volosΌπως αναφέρει το magnesianews.gr, το τραγικό συμβάν έγινε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, όταν ο 17χρονος μαθητής, επέστρεψε μετά το σχολείο στο σπίτι του, στην οδό Αγ. Δημητρίου, στη Νέα Δημητριάδα Βόλου.
Ο μαθητής πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά. εικάζεται από ερωτική απογοήτευση.
Στο χώρο βρίσκεται κλιμάκιο ανδρών της Ασφάλειας Βόλου που κάνει τη σχετική έρευνα, ενώ η σορός του 17χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Το δίκανο όπλο με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, κατείχε νόμιμα ο πατέρας του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, o 17χρονος ήταν ένα ήσυχο παιδί, που είχε ιδιαίτερη έφεση σε εκκλησιαστικά θέματα και συμμετείχε ενεργά στις λατρευτικές εκδηλώσεις της ενορίας του.

 Σοκ προκάλεσε στην Ηγουμενίτσα η αυτοκτονία 17χρονου μετά από ερωτική απογοήτευση 14/02/14
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας μετά την αυτοκτονία ενός 17χρονου μαθητή.
Ο μαθητής βρέθηκε νεκρός χθες στις 13.00 περίπου το μεσημέρι στο σπίτι του. Προηγουμένως είχε θέσει τέλος στη ζωή του με πιστόλι.
Ο νεαρός, που καταγόταν από την Σκορπιώνα αυτοκτόνησε, σύμφωνα με πληροφορίες του epirusonline, μετά από ερωτική απογοήτευση.
Μάλιστα, φέρεται να άφησε και σημείωμα το οποίο και βρήκαν οι δικοί του. Όπως έγινε γνωστό, ο 17χρονος, ήταν μαθητής και καλός αθλητής.
Με απόφαση του δήμου Ηγουμενίτσας, σήμερα, ημέρα της κηδείας, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στην πόλη, καθώς και στο Λαδοχώρι και την Σελεύκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου